Мэргэжлийн хяналтын ерөнхий газраас аюулгүй хоол хүнсний 5 түлхүүрийг хүргэж байна.
- Цэвэр, эрүүл байх
- Хоол хүнсийг зохих температурт хадгалах
- Болгосон болон түүхий хүнсийг тусгаарлах
- Угаах, зайлах
- Хоол хүнсийг гүйцэд чанах
2019-02-05 13:24 Нийтэлсэн Б.Баясгалан 3 мин унших
Мэргэжлийн хяналтын ерөнхий газраас аюулгүй хоол хүнсний 5 түлхүүрийг хүргэж байна.
Сэтгэгдэл бичих
Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдад хүндэтгэлтэй хандана уу. Ёс бус сэтгэгдлийг Peak.mn сайт устгах эрхтэй.