Мэргэжлийн хяналтын ерөнхий газраас аюулгүй хоол хүнсний 5 түлхүүрийг хүргэж байна.
- Цэвэр, эрүүл байх
- Хоол хүнсийг зохих температурт хадгалах
- Болгосон болон түүхий хүнсийг тусгаарлах
- Угаах, зайлах
- Хоол хүнсийг гүйцэд чанах
2019-02-05 13:24 Нийтэлсэн Б.Баясгалан 3 мин унших
Мэргэжлийн хяналтын ерөнхий газраас аюулгүй хоол хүнсний 5 түлхүүрийг хүргэж байна.
Сэтгэгдэл бичих
Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдад хүндэтгэлтэй хандана уу. Ёс бус сэтгэгдлийг Peak.mn сайт устгах эрхтэй.
Санал болгох мэдээ
Ц.Жавхлан: Хөгжилтэй газар гээд хот бараадах биш, өөрсдөө хөдөө очиж шийдэл эрэлхийлмээр байна
У.Чулуунчимэг: Сэтгэл зүйчтэй ажиллаж эхэлсэн тамирчны үр дүн 1-2 сарын дараа мэдрэгдэж эхэлдэг
О.Энхзул: Өсвөр үеийнхнийг ирээдүйд бэлдэхийн тулд өнөөдрөөс цаг алдалгүй чиглүүлэх нь чухал